Fašírky so šošovicou
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
červená šošovica
350
g
mleté kuracie mäso
60
g
strúhanka
1
PL
citrónová šťava
1
ČL
oregano
soľ
mleté čierne korenie
olej na vysmážanie
postup
1.
Šošovicu uvaríme do mäkka, scedíme a dáme do misy. Pridáme strúhanku, mleté mäso, oregano, citrónovú šťavu, soľ, korenie a poriadne premiešame. Zo vzniknutej hmoty vyformujeme fašírky.
2.
Fašírky opekáme z oboch strán asi 8 minút do zlatista a položíme ich na papierový obrúsok, aby sme ich zbavili prebytočného tuku. Podávame teplé.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.