Rýchla torta
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
smotana na šľahanie
2
ks
puding bez varenia
1
ks
mandarinkový kompót
3
ks
korpus
postup
Do misky si dáme šľahačku na šľahanie, pridáme puding. Polovicu pixle mandarínok, trosku mandarínkovej vody a vyšľaháme. Potom vezmeme korpus natrieme ho týmto krémom. Dáme korpus nato ďalší a opäť si pripravíme krém ako predtým. Po spravení torty ju je potrebne dať aspoň na 2 hodinky do chladničky, ale chutnejšia je keď stoji aj deň. Potom si ju pred papaním môžeme potrieť šľahačkou alebo niečím podľa chuti.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.