Pridať recept

Bravčové mäso Mozart

ingrediencie

600 g
bravčové stehno
4 PL
sójová omáčka
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
čili korenie
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
vajce
5 PL
olej
250 g
ananásový kompót
200 g
tvrdý syr

postup

Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie plátky. Zo sójovej omáčky, soli, čierneho korenia, čili korenia, pretlačeného cesnaku, vajca a oleja vyšľaháme marinádu. Mäso mierne naklepeme, vložíme do marinády a na 12 hodín dáme do chladničky. Počas marinovania obraciame. Potom rozohrejeme olej a mäso na ňom opečieme z oboch strán. Na upečené mäso položíme polovičku ananásového kolieska a zakryjeme ho tvrdým syrom. Počkáme, kým sa syr nerozpustí a podávame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
TOP
Bravčové kocky na šťave
Recepty na prípravu bravčového stehna: Tak mäkké a chutné mäsko ste ešte nejedli! Výborné a jednoduché!
Čo dnes variť? Zozbierali sme pre vás recepty z bravčového stehna, ktoré u nás hľadáte najčastejšie. Sú...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...