Bravčové mäso dusené v keli
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
balíčkov
bravčové pliecko
trochu
olej
2
ks
cibuľa
400
g
kel
30
g
anglická slanina
2
PL
hladká múka
štipiek
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
200
ml
zeleninový vývar
štipiek
soľ
postup
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na väčšie kocky a opečieme na rozohriatom oleji. Pridáme cibuľu nakrájanú nadrobno, opražíme, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme. Podľa potreby podlievame vývarom. Do polomäkkého mäsa pridáme kel nakrájaný na rezance. Mäkké mäso poprášime múkou, popražíme, zalejeme zvyšným vývarom a povaríme. Nakoniec pridáme pretlačený cesnak a rozškvarenú slaninu nakrájanú na drobné kocky. Podávame s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.