Pridať recept

Zubáč na pražených mandliach s citrónovou omáčkou

Zubáč na pražených mandliach s citrónovou omáčkou
Zdroj: dobruchut.sk

ingrediencie

600 g
zubáč
100 g
mandľové lupienky
100 g
maslo
šťava z citróna
petržlenová vňať
1 PL
kukuričný škrob
kôpor
100 ml
olivový olej
cesnaku
soľ
brokolica
mrkva
zemiaky

postup

Rybu nasolíme a opražíme na rozpustenom masle obalenú v mandľových lupienkoch. Z petržlenu, olivového oleja a cesnaku pripravíme petržlenové pesto. Pridáme šťavu z dvoch citrónov a lyžicu kukuričného škrobu. Varíme kým omáčka nezačne hustnúť. Na záver k nej pridáme lyžicu masla na zjemnenie chuti. Rybu podávame s citrónovou omáčkou, pečenými baby zemiačkami a ozdobíme varenou brokolicou a pásikmi mrkvy opraženými na masle.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať