Zubáč na pražených mandliach s citrónovou omáčkou
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
zubáč
100
g
mandľové lupienky
100
g
maslo
šťava z citróna
petržlenová vňať
1
PL
kukuričný škrob
kôpor
100
ml
olivový olej
cesnaku
soľ
brokolica
mrkva
zemiaky
postup
Rybu nasolíme a opražíme na rozpustenom masle obalenú v mandľových lupienkoch. Z petržlenu, olivového oleja a cesnaku pripravíme petržlenové pesto. Pridáme šťavu z dvoch citrónov a lyžicu kukuričného škrobu. Varíme kým omáčka nezačne hustnúť. Na záver k nej pridáme lyžicu masla na zjemnenie chuti. Rybu podávame s citrónovou omáčkou, pečenými baby zemiačkami a ozdobíme varenou brokolicou a pásikmi mrkvy opraženými na masle.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.