Jablková bublanina
24
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
jablko
8
PL
polohrubá múka
8
PL
kryštálový cukor
1
balíček
kypriaci prášok
50
ml
olej
4
ks
vajce
tuk a múka na plech
postup
1.
Cukor s vajciami vyšľaháme do penista. Postupne pridáme múku s práškom do pečiva a olej. Očistíme jablká, nakrájame ich alebo ich môžeme aj nastrúhať a nakoniec vmiešame do cesta.
2.
Všetko to vlejeme do vymastenej a múkou posypanej formy. Bublaninu nakoniec pečieme pri teplote 180°C približne 30 minút. Podávame posypané práškovým cukrom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.