Smotanová omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
olej
120
g
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
celé nové korenie
celé čierne korenie
1
ks
bobkový list
trochu
tymian
trochu
citrónová kôra a šťava
10
g
hladká múka
2
dl
kyslá smotana
postup
1.
Na rozpálenej masti a slanine opražíme na plátky pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu. Pridáme 4 zrnká nového a celého čierneho korenia, bobkový list, tymián a trochu citrónovej kôry.
2.
Šťavu zahustíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozšľahali múku a citrónovú šťavu. Omáčku povaríme a podávame s fašírkami.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.