Nátierka z bažanta
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
bažant
soľ
50
g
cibuľa
100
g
maslo
1
ks
husacia pečeň
50
g
slanina
1
dl
smotana
mleté čierne korenie
postup
1.
Bažanta dusíme v rúre s celou cibuľou, slaninou, pečeňou a korením. Mäkkého bažanta vykostíme, dvakrát najemno pomelieme so všetkým, s čím sme ho dusili.
2.
Do zmesi zamiešame smotanu, maslo, a pomazánku našľaháme. Prípadne dochutíme podľa vlastnej chuti. Natrieme na čerstvý chlieb a ozdobíme zeleninou.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.