Pstruh na pive
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
pstruh
3
ks
staršie rožky
1
ks
cibuľa
trochu
mlieko
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
2
strúčiky
cesnaku
80
g
cesnakové maslo
1
ks
svetlé pivo
postup
Očistených pstruhov zvnútra i z vonku osolíme. Rožky nakrájané na malé kocky pokropíme mliekom a necháme chvíľu odstáť. Osolíme a okoreníme ich, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, pokrájanú cibuľu, olúpané plátky cesnaku a 30 g rozpusteného masla.Spolu premiešame, časť plnky odložíme a zostávajúcou plnkou naplníme osolené pstruhy. Povrch naplnených pstruhov potrieme zvyšnou plnkou a uložíme ich na vymastený plech. Polejeme zvyšným maslom, podlejeme svetlým pivom a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.