Pridať recept

Bolonské rezne

ingrediencie

teľacie rezne
1 PL
maslo
trochu
hladká múka
4 plátky
šunka
4 PL
nastrúhaný syr
soľ

postup

1.
Posolené a naklepané rezne poprášime hladkou múkou a každej strany opečieme na masle. Plochú panvicu potrieme maslom.
 
2.
Položíme na ňu rezne a plátky šunky a posypeme postrúhaným syrom. Zvyšné maslo na panvici zredime asi 3 lyžicami vývaru a pokvapkáme ním rezne. Zapečieme. Hotové Bolonské rezne podávame so zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!