Pridať recept

Zemiaková kaša

ingrediencie

1200 g
zemiaky
1/4 liter
mlieko
20 g
maslo
voda
soľ

postup

1.
Zemiaky očistíme, nakrájame a uvaríme v osolenej vode.
 
2.
Uvarené scedíme a popučíme.
3.
Pridáme vriace mlieko, maslo a rozmiešame do hladkej kaše.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
zemiaky
Video: Najlepší trik na šúpanie varených zemiakov
Ešte nikdy nebolo šúpanie uvarených zemiakov tak jednoduché! Týmto skvelým trikom si ušetríte čas aj kopec...
Tradičná zemiaková fučka, chamuľa
Kedysi jedlo chudobných, dnes rodinný poklad! Babičkina CHAMUĽA či zemiaková FUČKA si pohár kyslého mlieka či žinčice priam pýta!
Najjednoduchšie jedlo na svete a pritom neskutočná pochúťka. Staré mamy vedeli, čo pripraviť, aby všetkým chutilo!
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
Zemiaková kaša
Zemiaková kaša vždy krásne nadýchaná, krémová a bez hrudiek! Trik skúsenej gazdinky, ako pripraviť tú najlepšiu + recepty
Nadýchané a krémové zemiakové pyré získate vďaka správne zvoleným surovinám a pár drobných pravidlám...
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...