Pridať recept

Teľacie rezne na parížsky spôsob

ingrediencie

500 g
teľacie stehno
2 ks
vajce
1,5 dl
mlieko
100 g
hladká múka
50 g
zelený hrášok
50 g
maslo
olej
soľ

postup

Mäso si pokrájame na rezne, naklepeme odblaníme a osolíme. Cestíčko si pripravíme z nasledujúcich vecí: múka vajca, mlieko. Do cesta zamiešame hrášok, ktorý si najprv povaríme v slanej vode. Rezne obalíme práve v tomto cestíčku a na oleji vypražíme do zlatistá. K hotovému jedlu pridávame francúzsky šalát a rozličnú zeleninu. Napokon môžeme ešte pokvapkať roztopeným maslom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...