Pečené plnené papriky
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
paprika
1
PL
masť
soľ
100
g
ementál
mäsový vývar
Plnka
300
g
bravčové mäso
1
ks
cibuľa
2
ks
žemľa
2
PL
mlieko
2
ks
vajce
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Plnka: Mäso pokrájame a spolu s očistenou cibuľou pomelieme. Pridáme pokrájané žemle sparené horúcim mliekom, rozšľahané vajcia, mleté čierne korenie a soľ. Všetko spolu premiešame.
2.
Papriky zbavíme jadrovníkov a naplníme pripravenou plnkou. Uložíme ich do vymastenej ohňovzdornej misy.
3.
Osolíme, posypeme postrúhaným ementálskym syrom a podlejeme mäsovým vývarom. Dáme piecť a podľa potreby podlievame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.