Pikantný šalát z bravčového mäsa
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové mäso
2
ks
sladká červená paprika
2
ks
paradajka
1
ks
kápia
4
PL
kečup
1
PL
olej
1/2
KL
práškový cukor
trochu
citrónová šťava
trochu
soľ
trochu
chilli korenie
postup
Upečené mäso pokrájame na hrubšie rezance, pridáme očistenú a pokrájanú štipľavú papriku bez jadrovníkov, olúpané paradajky pokrájané na tenké pásiky, pokrájanú kapiu a premiešame. Z kečupu, oleja, cukru, citrónovej šťavy, zo soli a z chilli korenia pripravíme nálev, ktorý zamiešame do šalátu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.