Pikantná roštenka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzia roštenka
trochu
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
PL
horčica
trochu
hladká múka
1
ks
cibuľa
1
ks
červená paprika
1
ks
oranžová paprika
1
ks
čili paprička
200
ml
zeleninový vývar
200
g
zemiaky
3
ks
celé nové korenie
1
PL
mletá červená paprika
1
ks
bobkový list
2
PL
kečup
trochu
petržlenová vňať
postup
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na malé reznníky, okrajové blany narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany potrieme horčicou a obalíme v hladkej múke. Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Vo výpeku opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, štipľavú papričku, papriku nakrájanú na kocky. Potom pridáme mletú papriku, bobkový list, nové korenie, mäso, podlejeme horúcim vývarom, prikryjeme a dusíme 30 minút. Potom pridáme zemiaky nakrájané na kocky, kečup, osolíme, podlejeme potrebným množstvom horúcej vody, prikryjeme a dusíme domäkka. Nakoniec posypeme nasekanou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.