Pridať recept

VIDEORECEPT: Kuracie prsia v citrónovej marináde

Videorecept: Kuracie prsia v citrónovej marináde
Zdroj: dobruchut.sk

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
2 ks
citrón
oregano
bazalka
majoránka
soľ
mleté čierne korenie
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
cibuľa

Omáčka

1 ks
smotana na šľahanie
150 g
Niva
olej

postup

1.
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme. Z citrónovej šťavy, oleja, byliniek, prepasírovaného cesnaku a prepasírovanej cibule pripravíme marinádu, v ktorej necháme mäso odležať. Pečieme na panvici alebo grilujeme. Do smotany nastrúhame syr s plesňou a zredukujeme, aby vznikla hustejšia omáčka. Mäso podávame s omáčkou a americkými zemiakmi.
Videorecept: Kuracie prsia v citrónovej marináde
Videorecept: Kuracie prsia v citrónovej marináde
Zdroj: dobruchut.sk
 
2.
Vo video-ukážke môžete vidieť postup prípravy receptu Kuracie prsia v citrónovej marináde od 45s.
Videorecept: Kuracie prsia v citrónovej marináde
Videorecept: Kuracie prsia v citrónovej marináde
Zdroj: dobruchut.sk
3.
http://videoalbumy.azet.sk/videorecept/1Nk6SoffXtFF6yJg/
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rolky plnené brokolicou a syrom v chrumkavom trojobale
Delikátne plnené kuracie prsia: 15 najobľúbenejších receptov
Podľa vašich kliknutí sme vybrali recepty na plnené kuracie prsia, ktoré máte najradšej.
Skoncujte s plesňami! Toto je 5 zázračných trikov, vďaka ktorým citróny vydržia dlhšie
Skoncujte s plesňami! Toto je 5 zázračných trikov, vďaka ktorým citróny vydržia dlhšie
Pri banánoch sú to hnedé škvrny, pri citrónoch je to pleseň. Hneď ako ich doma vybalíte, citrusové plody akoby...
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Túto surovinu pridajte do marinády: Mäso bude vždy jemné a šťavnaté! Odkedy poznám tento trik, inak už mäso nerobím
Úžasne šťavnaté mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku! Vďačím za to tejto surovine.