Hovädzie na jablkách
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie stehno
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
trochu
olej
1
ks
paprika
2
ks
paradajka
2
ks
jablko
3
PL
paradajkový pretlak
200
ml
zeleninový vývar
200
ml
červené víno
postup
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme, naklepeme, obalíme v múke a opražíme na rozohriatom oleji. Potom pridáme očistenú papriku nakrájanú na rezance, paradajkový pretlak, podlejeme vývarom, vínom, prikryjeme a dusíme takmer domäkka. Jablká ošúpeme, zbavíme jadrovníkov, nakrájame na kocky spolu s paradajkami pridáme k mäsu. Podľa potreby podlejeme a dodusíme. Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.