Kuracie Cacciatore
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
kurča
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
konzerva
paradajková omáčka
1
pohár
voda
1
konzerva
paradajkový pretlak
1
konzerva
huby
postup
Predhrejeme veľkú panvicu na strednú teplotu. Pridáme kúsky kurčaťa kožou dole. Opečte do zlatista na všetkých stranách. Pridajte cibuľu a cesnak, nechajte zľahka opražiť. Prikryte, zmiernite ohrev na nízky a varte na miernom ohni 30 minút, až kým kurča nebude mäkké. Podávajte s omáčkou naliatou na kurča a s cestovinami alebo špagetami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.