Gratinovaný karfiol
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
karfiol
40
g
maslo
strúhanka
syrová omáčka
ementál
soľ
postup
V slanej vode si najprv uvaríme karfiol až do mäkka. Zalejeme a necháme odkvapkať. Potom ho vložíme do ohňovzdornej misy, nato zalejeme syrovou omáčkou, posypeme postrúhaným ementálom. Netreba zabudnúť pokropiť roztopeným masom. V pred vyhriatej rúre budeme piecť na strednej teplote.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.