Pridať recept

Maslové teľacie rezne

ingrediencie

400 g
teľacie pliecko
50 g
maslo
1 ks
vajce
1 ks
žemľa
trochu
petržlenová vňať
štipiek
soľ
trochu
hladká múka
1 ks
zemiaková kaša polotovar

postup

Umyté teľacie mäso zomelieme s namočenou žemľou, pridáme vajce, posekanú petržlenovú vňať, soľ a dobre všetko premiešame. Zo zmesi sformujeme podlhovasté ploché rezance, obalíme v hladkej múke a opečieme na časti rozohriateho masla. Podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme asi 30 minút. Počas dusenia obraciame. Na dno pekáča dáme zemiakovú kašu, povkladáme rezne a vo vyhriatej rúre zapečieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!