Falošný srnčí chrbát
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
bravčová pečeň
6
ks
rožok
5
ks
vajce
2
ks
cibuľa
2
PL
bravčová masť
4
PL
mlieko
soľ
mleté čierne korenie
1
ČL
vegeta
1
štipka
rasca
strúhanka na vysypanie formy
postup
1.
Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme k nej rožky pokrájané na drobné kúsky a opražíme ich.
2.
Časť pečene zomelieme a časť pokrájame. Časť pomletej pečene primiešame k zmesi cibule a rožkov, pridáme žĺtky, mlieko, koreniny, soľ a dobre premiešame. Do masy potom pridáme vyšľahaný sneh z bielkov.
3.
Formu na srnčí chrbát vymastíme a vysypeme strúhankou. Na dno uložíme na menšie kúsky nakrájanú pečeň a na ňu navrstvíme pripravenú zmes z pomletej pečene. Dáme piecť do rúry, kým povrch nezhnedne.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.