Pridať recept

Cesnakové rybie filé

ingrediencie

600 g
mrazené rybie filé
3 strúčiky
cesnaku
1 liter
studená voda
citrón
4 PL
hladká múka
1 PL
mletá červená paprika
1 ČL
vegeta
1 štipka
mleté čierne korenie
soľ
olej na opekanie

postup

1.
Filé dáme najskôr do studenej vody a roztlačíme do nej cesnak. Filé necháme vo vode asi hodinu.
 
2.
Po vybratí ho trochu osušíme. Pokvapkáme ho citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme. Filé potom obalíme v múke, ktorú sme si predtým zmiešali s paprikou, vegetou a korením.
3.
Na panvicu si dáme rozohriať olej a opekáme na ňom v múke obalené rybie filé z oboch strán. Podávame so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zaváraniny
Trvanlivé pochúťky z cibule a cesnaku
Pripravte si túto sezónu aj zaujímavé trvanlivé prílohy z cibule a cesnaku.
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...