FOTORECEPT: Grilované hovädzie fašírky
8
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzie mäso
4
strúčiky
cesnaku
1
ks
cibuľa
1
hrsť
tymian
1
ks
citrón
soľ
postup
3.
Cibuľu si nakrájame a nasekáme na úplne drobné kúsky.
4.
Timián tiež nasekáme na drobno (skoro až na prášok) a pridáme k zvyšným surovinám.
5.
Na záver pridáme kôru z 1/2 citróna. Všetko poriadne osolíme (nebojíme sa soli, lebo mäso ho pri grilovaní pohltí, preto skúste surové mäso ochutnať - ak je poriadne slané, vtedy bude akurát po upečení :)
6.
Zo zmesi tvarujeme fašírky, ktoré potom prekryjeme fóliou a dáme aspoň na 4 hodiny do chladničky odležať.
7.
Grilujeme z oboch strán aspoň 15 minút.
8.
Prajem dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.