Pridať recept

FOTORECEPT: Grilované hovädzie fašírky

Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

600 g
hovädzie mäso
4 strúčiky
cesnaku
1 ks
cibuľa
1 hrsť
tymian
1 ks
citrón
soľ

postup

1.
Hovädzie mäso zomelieme na dvakrát.
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Zdroj: ivet_hrabovska
 
2.
Prelisujeme 4 strúčiky cesnaku
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Cibuľu si nakrájame a nasekáme na úplne drobné kúsky.
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Timián tiež nasekáme na drobno (skoro až na prášok) a pridáme k zvyšným surovinám.
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Zdroj: ivet_hrabovska
5.
Na záver pridáme kôru z 1/2 citróna. Všetko poriadne osolíme (nebojíme sa soli, lebo mäso ho pri grilovaní pohltí, preto skúste surové mäso ochutnať - ak je poriadne slané, vtedy bude akurát po upečení :)
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Zdroj: ivet_hrabovska
6.
Zo zmesi tvarujeme fašírky, ktoré potom prekryjeme fóliou a dáme aspoň na 4 hodiny do chladničky odležať.
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Zdroj: ivet_hrabovska
7.
Grilujeme z oboch strán aspoň 15 minút.
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Fotorecept: Grilované hovädzie fašírky
Zdroj: ivet_hrabovska
8.
Prajem dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Fašírky sú v našej kuchyni veľmi obľúbené a doprajeme si ich kedykoľvek počas týždňa ale aj ako...
Urobte to ešte predtým, ako dáte mäso na gril. Bude chrumkavé a šťavnaté
Urobte to ešte predtým, ako dáte mäso na gril. Bude chrumkavé a šťavnaté
Ako pripraviť dokonalé grilované mäso? Takto bude zvonka chrumkavé a zvnútra krásne šťavnaté.
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Prečo je lepšie mäso na grilovanie marinovať? Existuje jeden veľmi dôležitý dôvod
Grilovanie je jedným z najkontroverznejších spôsobov prípravy jedla. Grilované jedlo chutí šialene dobre...