Zemiakový šalát s pórom
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
pór
20
g
maslo
400
g
zemiaky
8
g
hladká múka
100
g
smotana
soľ
kôpor
postup
Očistený pór pokrájame na tenké kolieska a opečieme na rozohriatom tuku. Pridáme ošúpané a umyté zemiaky pokrájané na kocky, osolíme, podlejeme teplou vodou, dusíme. Keď je oboje mäkké, odlejeme trochu vody (nech jej nie je moc), zaprášime múkou, pridáme smotanu, kúsky kôpru a krátko povaríme. Pred podávaním porciu ozdobíme čerstvými kolieskami póru. Podávame k varenému mäsu a k údeninám.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.