Pridať recept

Rajčiakový šalát s cibuľkou

ingrediencie

600 g
rajčiak
2 ks
jarná cibuľka
100 ml
ocot
2 PL
olej
štipiek
soľ
štipiek
cukor
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Paradajky poriadne umyjeme a nakrájame na osminky. Posypeme na jemno nakrájanou jarnou cibuľkou. Z octu, oleja, soli, cukru a korenia si pripravíme zálievku, ktorú vlejeme do šalátu. Paradajky zľahka premiešame a podávame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Rýchly šalát, ktorý premení vašu večeru na dokonalú pochúťku. Jednoduchý recept
Rýchly šalát, ktorý premení vašu večeru na dokonalú pochúťku. Jednoduchý recept
Objavte jednoduchosť a rýchlosť prípravy lahodného šalátu, ktorý sa stane hviezdou vášho jedálenského...