Pridať recept

Diabolská krkovička s cibuľou

ingrediencie

4 plátky
krkovička
1 ks
cibuľa
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
trochu
čili olej
trochu
olej
1/4 balíček
grilovacie korenie
1 KL
cibuľová pasta
1 PL
ustricová omáčka
3 ks
celé nové korenie
1 ks
bobkový list
1/2 KL
celá rasca

postup

1.
Z oleja, čili oleja, cibuľovej pasty, grilovacieho korenia, ustricovej omáčky a mletého čierneho korenia si pripravíme marinádu. Mäso trochu naklepeme, osolíme a potrieme marinádou.
 
2.
Na panvici rozpálime olej a mäso opečieme z oboch strán. Na dno zapekacej misy rozložíme polovicu koliesok cibule, položíme opečené mäso, posypeme rascou, znova posypeme cibuľou, pridáme bokový list, nové korenie, podlejeme výpekom a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Šťavnatá krkovička v najobľúbenejších receptoch. Bohatý výber a vždy perfektná chuť!
Šťavnatá krkovička v najobľúbenejších receptoch. Bohatý výber a vždy perfektná chuť!
Chutné, šťavnaté a mimoriadne obľúbené recepty z milovanej krkovičky.
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...