Pridať recept

Grilovaná sviečkovica so šampiňónmi

ingrediencie

500 g
bravčové sviečkovica
štipiek
soľ
trochu
olej
2 PL
mangová omáčka
štipiek
drvená rasca
štipiek
mleté čierne korenie
200 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
trochu
rozmarín

postup

Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na porcie. Osolíme, z oleja, mangovej omáčky, mletého korenia a rasce pripravíme marinádu, ktorou mäso potrieme. Mäso položíme na rozohriaty gril a spolu s nakrájanými šampiňónmi a cibuľou ugrilujeme. Počas grilovania potrháme rozmarín aby mäso krásne prevoňalo.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Máte radi šampiňóny? Urobte si ich doma nakladané v oleji
Poznáte nakladaný hermelín však? Lahodný smotanový mäkký syr naložený na pár dní v kvalitnom oleji,...
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií, ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní húb, lesníci varujú!
Nič nevonia tak krásne ako čerstvo nazbierané huby, ktoré priam lákajú na prípravu aromatických delikates. Aby...
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutu metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutú metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo môžete urobiť, aby vaše huby neboli horké? Vyskúšajte tento babičkin trik!