Grilovaná sviečkovica so šampiňónmi
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové sviečkovica
štipiek
soľ
trochu
olej
2
PL
mangová omáčka
štipiek
drvená rasca
štipiek
mleté čierne korenie
200
g
šampiňóny
1
ks
cibuľa
trochu
rozmarín
postup
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na porcie. Osolíme, z oleja, mangovej omáčky, mletého korenia a rasce pripravíme marinádu, ktorou mäso potrieme. Mäso položíme na rozohriaty gril a spolu s nakrájanými šampiňónmi a cibuľou ugrilujeme. Počas grilovania potrháme rozmarín aby mäso krásne prevoňalo.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.