Pridať recept

Zapekané cukety s hydinovým mäsom

ingrediencie

2 ks
cuketa
200 g
morčacie vrchné stehno
1 ks
pór
trochu
olej
1 ks
červená paprika
1 ks
mrkva
1 ks
vajce
2 ks
paradajka
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
mletá červená paprika
štipiek
čili korenie
100 g
tvrdý syr

postup

1.
Cukety umyjeme, pozdĺžne rozrežeme, stred vydlabeme a z oboch strán posolíme. Mäso umyjeme a zomelieme. Pór nakrájame na kolieska, dáme na rozohriaty olej, pridáme papriku nakrájanú nadrobno, postrúhanú mrkvu, vnútro cukety, soľ, korenie, mletú papriku, čili a prikryté dusíme 20 minút. Pridáme rozšľahané vajce, postrúhaný syr a miešame do zhustnutia.
 
2.
Pripravenou plnkou naplníme cukety a vložíme do vyhriatej rúry. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať