Talianska bruschetta s paradajkami a bazalkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
paradajka
2
PL
nasekané bazálkové listy
1
strúčik
cesnaku
5
PL
olivový olej
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
chlieb
postup
1.
Paradajky pokrájame na drobné kúsky, pridáme bazalku, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak a zalejeme olivovým olejom. Spolu premiešame a necháme v chlade odstáť 20 minút.
2.
Hriankový chlieb potrieme olivovým olejom a opečieme dozlatista. Môžeme potrieť cesnakom. Opečený chlieb podávame s paradajkovou zmesou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.