Pridať recept

Teľacie rezne na hubách

ingrediencie

8 ks
teľací rezeň bez tuku
2 PL
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
2 PL
rastlinný olej
2 strúčiky
pretlačený cesnak
1 ČL
najemno pokrájaný ďumbier
250 g
huby
4 PL
sójová omáčka
4 PL
suché sherry

postup

1.
Teľacie rezne zľahka naklepeme, obalíme v múke rozmiešanej so soľou a korením. Rezne prudko opečieme na oleji a vyberieme ich.
 
2.
Na panvicu dáme zvyšný olej, cesnak, ďumbier a opečieme asi 30 sekúnd. Pridáme huby, sójovú omáčku, sherry a 100 ml vody. Varíme 3 minúty a omáčku polejeme pripravené rezne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!