Teľacie rezne na hubách
4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
teľací rezeň bez tuku
2
PL
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
2
PL
rastlinný olej
2
strúčiky
pretlačený cesnak
1
ČL
najemno pokrájaný ďumbier
250
g
huby
4
PL
sójová omáčka
4
PL
suché sherry
postup
1.
Teľacie rezne zľahka naklepeme, obalíme v múke rozmiešanej so soľou a korením. Rezne prudko opečieme na oleji a vyberieme ich.
2.
Na panvicu dáme zvyšný olej, cesnak, ďumbier a opečieme asi 30 sekúnd. Pridáme huby, sójovú omáčku, sherry a 100 ml vody. Varíme 3 minúty a omáčku polejeme pripravené rezne.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.