Pridať recept

Boršč s koriandrom a rascou

6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cvikla
1 ks
zeler
150 g
cibuľa
1 ks
červená paprika
2 PL
olivový olej
2 PL
mletý koriander
1 PL
celá rasca
1,2 litre
zeleninový vývar
štipiek
tymian
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Pokrájanú surovú cviklu, malý zeler, nadrobno pokrájanú cibuľu a papriku dáme do veľkého kastróla. Premiešame spolu s olivovým olejom a upražíme za stáleho miešania. Premiešame a dusíme niekoľko minút.
 
2.
Postupne pridáme mletý koriander a celú rascu. Dusíme dve minúty a pridáme zeleninový vývar. Polievku varíme približne 20 minút. Premiešavame a polievku rozmixujeme pre jemnejšiu chuť. Nakoniec pridáme ešte soľ a korenie podľa chuti. Podávame s trochou nízkotučného bieleho jogurtu na ozdobenie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať