Rokfort so šľahačkou
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
syr Rokfort
50
g
mäkký tvaroh
100
g
maslo
100
ml
smotana na šľahanie
štipiek
soľ
postup
Maslo vymiešame dopenista, pridáme prelisovaný rokfort, prelisovaný tvaroh a soľ. Všetko dobre premiešame a znovu prelisujeme cez sito. Potom pridáme vyšľahanú smotanu a zmes metličkou zľahka prešľaháme. Hotový syr buď dáme do sklenenej misky a ozdobíme, alebo ho použijeme ako nátierku na chlebíčky, prípadne na plnenie syrového pečiva.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.