Zapečené baranie mäso
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
baranie mäso
olej
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
3
ks
paradajka
2
ks
červená paprika
100
g
mrazený hrášok
100
g
zelená fazuľa
300
g
zemiaky
6
dl
zeleninový vývar
soľ
mleté čierne korenie
4
ks
vajce
5
dl
kefír
100
g
tvrdý syr
postup
1.
Mäso nakrájame na kocky. Potom si nakrájame cibuľu nadrobno, ktorú opražíme na rozohriatom oleji. Potom k nej pridáme mäso a opečieme. Podlejeme vývarom, pridáme zelenú fazuľku, pokrájanú mrkvu a dáme dusíme 40 minút.
2.
Keď je mäso takmer mäkké, pridáme nakrájané paradajky, papriku, zemiaky a ďalej dusíme domäkka. Osolíme, okoreníme, pridáme hrášok a všetko dáme do zapekacej misy. Polejeme rozšľahanými vajíčkami s kefírom a dáme zapiecť. Pred koncom ešte posypeme postrúhaným syrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.