Pridať recept

Huby na smotane

ingrediencie

400 g
šampiňóny
40 g
masť
1 ks
cibuľa
trochu
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
30 g
hladká múka
hydinový vývar
2,5 dl
sladká smotana
citrónová šťava

postup

1.
Pripravíme si šampiňóny, očistíme ich a pokrájame. Potom speníme nadrobno nakrájanú cibuľu na rozohriatej masti a pridáme k nej kúsky šampiňónov. Osolíme, pokoreníme a pražíme.
 
2.
Po chvíľke prisypeme mletú červenú papriku, múku a opäť pražíme. Všetko podlejeme hydinovým vývarom a udusíme domäkka. Nakoniec primiešame smotanu a citrónovú šťavu. Jedlo podávame s cestovinami akéhokoľvek druhu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať