Rezne s bravčovým mozočkom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové stehno alebo karé
400
g
bravčový mozoček
200
g
cibuľa
mleté čierne korenie
250
g
olej
100
g
hladká múka
3
ks
vajce
1
dl
mlieko
200
g
strúhanka
30
g
soľ
postup
Zo stehna nakrájame rezne, ktoré naklepeme. Na drobno nakrájanej cibuli opražíme mozoček. Takto pripravenou zmesou natrieme rezne. Takto pripravené ich obalíme v múke, rozšľahanom vajci a nakoniec v strúhanke. Rezne vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán. Ako prílohu môžeme servírovať opekané zemiaky, zemiakovú kašu alebo šalát.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.