Pridať recept

Holandské rezne

ingrediencie

500 g
bravčové pliecko
200 g
syr Eidam
2 dl
mlieko
soľ
mleté čierne korenie
2 ks
vajce
hladká múka
strúhanka na obaľovanie
olej na vyprážanie

postup

1.
Mäso zomelieme, osolíme, okoreníme a zalejeme mliekom. Všetko spolu dobre premiešame a necháme na noc v chladničke.
 
2.
Na druhý deň primiešame k zmesi postrúhaný syr a vytvarujeme rezne, ktoré obalíme v múke, rozšľahanom vajci a nakoniec v strúhanke. Rezne vypražíme na rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...