Varené hovädzie mäso s jablkami
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
hovädzie mäso
750
g
jablko
40
g
maslo
hrnčekov
soľ
40
g
cukor
1
ks
citrón
1/8
ks
hovädzí vývar
4
ks
rožok
80
g
olej
postup
Mäso zalejeme vriacou vodou a uvaríme do mäkka. Jablká zbavíme jadierok a nakrájame na mesiačiky. Dáme ich na maslo, podlejeme vývarom, pokvapkáme citrónom, osladíme, len málo osolíme a krátko podusíme. Mäso nakrájame na kúsky, dáme do stredu taniera, okolo položíme jablká a môžeme jesť s rožkom.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.