Guľášová omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
30
g
masť
50
g
cibuľa
250
g
hovädzie mäso
1/2
liter
vývar
1
PL
mletá červená paprika
50
g
hladká múka
trochu
soľ
postup
Na masti osmažíme pokrájanú cibuľu a pridáme na drobné kocky nakrájané mäso. Osmažíme, mierne podlievame vodou alebo vývarom a dusíme domäkka. Ak je mäso mäkké, vyvaríme omáčku až na tuk, pridáme papriku, zaprášime múkou, zriedime a varíme 20 minút. Do omáčky môžeme pridať aj kúsok kocky masoxu alebo zopár kvapiek polievkového korenia.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.