Baklažán na ruský spôsob
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
baklažán
90
g
cibuľa
20
g
olej
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
400
g
paradajka
1
kg
zemiaky
postup
Cibuľu pokrájame nadrobno a speníme na rozohriatom oleji. Pridáme očistené baklažány pokrájané nadrobno, osolíme a za stáleho miešania opražíme. Pridáme paradajky, ktoré úplne rozvaríme. Zemiaky pokrájame na malé kúsky.Okoreníme čiernym korením. Podávame s chlebom alebo nátierkou, teplé alebo studené.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.