Šalát z cíceru
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
hlávkový šalát
300
g
cherry paradajky
1
KL
citrónová šťava
1/4
ks
šalátová uhorka
1
ks
šalotka
2
PL
olivový olej
1/2
KL
rímska rasca
1
KL
mletý koriander
štipiek
kurkuma
400
g
sterilizovaný cícer
2
KL
citrónová šťava
250
g
feta syr
postup
1.
Šalát umyjeme, osušíme a natrháme na menšie kúsky. Na menšie kúsky nakrájame cherry paradajky, uhorku a pokvapkáme citrónovou šťavou. Šalotku nakrájame na kolieska a opražíme na oleji, vmiešame rímsku rascu, koriander, kurkumu a precedený cícer. Za stáleho miešania krátko opražíme na panvici.
2.
Odstavíme z ohňa, vmiešame citrónovú šťavu a necháme vychladnúť. Šalát zmiešame dohromady a posypeme na kocky nakrájaným feta syrom. Podávame s čerstvým pečivom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.