Plnené slimáky
nízka
náročnosť
ingrediencie
24
ks
slimák s ulitou
4
PL
olivový olej
1
ks
cibuľa
4
ks
paradajka
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
paprička čili
1/2
ČL
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
limetová šťava
1/2
šálka
strúhanka
postup
1.
Slimáky naplníme do ulít.
2.
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom k nej pridáme olúpané a pokrájané paradajky, cesnak rozotretý so soľou, čili papričkou a krátko opražíme. Podľa chuti osolíme, okoreníme.
3.
Slimáky v ulitách polejeme pripravenou omáčkou, posypeme strúhankou a dáme zapiecť do rúry.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.