Feniklový nákyp
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
fenikel
2
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
3
PL
olej
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
paprika
trochu
majorán
500
g
paradajka
100
g
salámový nárez
50
g
strúhanka
60
g
syr Gouda
postup
1.
Fenikel očistíme, stonky odrežeme, bulvy rozpolíme a odstránime horký stred. Cibuľu a cesnak olúpeme, cibuľu nakrájame na kolieska a cesnak prelisujeme.
2.
Rozpálime olej a kolieska cibule a cesnak na ňom trocha podusíme. Pridáme fenikel, okoreníme a ešte asi 5 minút dusíme.
3.
Nárez nakrájaný na prúžky a paradajky pridáme k feniklu. Všetko ešte 10 minút dusíme. Zmes dáme do formy alebo na plech, a pečieme 15-20 minút pri 200 stupňoch. Navrch posypeme syr.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.