Pridať recept

Pečiarka poľná so špenátom

ingrediencie

8 ks
pečiarka poľná
1 PL
olej
1 ks
cibuľa
250 g
špenát
2 strúčiky
cesnaku
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
muškát

postup

1.
Hlavičky pečiarok dobre opláchneme a olúpeme. Nohy z pečiarok dobre očistíme a nadrobno posekáme.
 
2.
Na panvici rozohrejeme olej, pridáme jemne nakrájanú cibuľu a posekanú hubu podusíme.
3.
Špenát dobre umyjeme, necháme odkvapkať a dáme na panvicu.Všetko okoreníme jemne rozotretým cesnakom, soľou, korením a muškátom.
4.
Zmesou naplníme hlavičky pečiarok, dáme ich do ohňovzdornej misky a pečieme 15 minút v rúre pri teplote 250 stupňov. Podávame ako predjedlo alebo ako súčasť zeleninového taniera.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať