Pečiarka poľná so špenátom
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
pečiarka poľná
1
PL
olej
1
ks
cibuľa
250
g
špenát
2
strúčiky
cesnaku
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
muškát
postup
1.
Hlavičky pečiarok dobre opláchneme a olúpeme. Nohy z pečiarok dobre očistíme a nadrobno posekáme.
2.
Na panvici rozohrejeme olej, pridáme jemne nakrájanú cibuľu a posekanú hubu podusíme.
3.
Špenát dobre umyjeme, necháme odkvapkať a dáme na panvicu.Všetko okoreníme jemne rozotretým cesnakom, soľou, korením a muškátom.
4.
Zmesou naplníme hlavičky pečiarok, dáme ich do ohňovzdornej misky a pečieme 15 minút v rúre pri teplote 250 stupňov. Podávame ako predjedlo alebo ako súčasť zeleninového taniera.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.