Pridať recept

Thajské kuracie karí

ingrediencie

1 PL
olivový olej
4 ČL
thajská červená alebo zelená karí pasta
4 ks
kuracie prsia
2 PL
sójová omáčka
1 konzerva
kokosové mlieko
175 g
šampiňóny
6 ks
cibuľka jarná
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať

postup

1.
Vo väčšej panvici pomaly rozohrejeme olej. Pridáme karí pastu a premiešame. Pridáme kuracinu nakrájanú na soté, miešame a pražíme 2 minúty, km mäso mierne nezhnedne.
 
2.
Prilejeme sójovú omáčku a kokosové mlieko. Za stáleho miešania uvedieme do varu. Potom plameň stíšime, primiešame šampiňóny a väčšiu čas cibuľky. Osolíme, okoreníme a varíme ešte 8 minút.
3.
Podávame horúce posypané petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať