Pridať recept

Tempura zo zelenej fazuľky

ingrediencie

olej na vyprážanie
trochu
voda
1/2 šálka
hladká múka
2 ks
vajce
400 g
zelená fazuľka

postup

1.
Do nádoby, v ktorej budeme vyprážať, nalejeme olej do výšky 5 cm a dáme ho zohriať na 190 °C. V ďalšej nádobe si pripravíme cestičko z múky, vody a vajec.
 
2.
Fazuľky v cestičku obalíme a vyprážame dozlatista. Vyberieme a necháme odkvapkať. Podávame so sójovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Zelená fazuľka
Všetko o zelenej fazuľke: Ako ju pestovať, nakupovať a čo z nej pripraviť
Zelené fazuľky sú nevyhnutnou súčasťou mnohých záhrad a kuchýň. Pestovali ich už naši pra-pra-starí...
Zelená fazuľka
Je potrebné zelenú fazuľku pred varením umyť? Toto by mal vedieť každý!
Sezóna zelenej fazuľky je v plnom prúde a mali by ste ju využiť. Táto zelenina je veľmi zdravá,...