Barania polievka s kapustou
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
baranie mäso
400
g
kapusta
1
ks
cibuľa
4
strúčiky
cesnaku
30
g
hladká múka
20
g
masť
mletá červená paprika
rasca
majorán
soľ
postup
1.
Baranie mäso umyjeme a dáme so osolenej vody variť. Neskôr pridáme pokrájanú kapustu, cibuľu, rozotretý cesnak a rascu. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho, pokrájame na menšie kusy a vložíme spať.
2.
Polievku zahustíme zápražkou z hladkej múky, masti a mletej červenej papriky. Nakoniec dochutíme majoránom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.