Pridať recept

Gulášová polievka s paradajkami

ingrediencie

400 g
hovädzie mäso
50 g
masť
1 ks
cibuľa
2 ks
paprika
4 ks
paradajka
100 ml
kyslá lahôdková smotana
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Cibuľu nakrájame nadrobno a na masti opražíme. Pridáme mäso nakrájané na malé kocky, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, soľ a opražíme. Podlejeme a dusíme skoro domäkka.
 
2.
Papriky zbavíme jadrovníkov, nakrájame a pridáme k mäsu. Chvíľku varíme a potom pridáme nakrájané paradajky. Dolejeme vodu a uvaríme domäkka.
3.
Rozdelíme do tanierov a pridáme za lyžičku smotany a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Žiadne hladovanie, až päť kilogramov týždenne! Príjemné chudnutie s polievkovou diétou
Žiadne hladovanie, až päť kilogramov týždenne! Príjemné chudnutie s polievkovou diétou
Polievky vás zahrejú, sú chutné - a pomôžu vám schudnúť. Sú nízkokalorické, neobsahujú takmer žiadne...
Paradajky s uhorkami
Môžete kombinovať uhorku a paradajku? Každý, kto to robí, by mal o tomto vedieť!
Nekombinujte uhorku s paradajkami - už vám túto vetu niekto povedal? Čo sa môže stať? A je to vôbec pravda...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...