Pridať recept

Višňová bublanina

8
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
vajce
1 hrnček
práškový cukor
1 hrnček
mlieko
1 hrnček
olej
2 hrnčeky
polohrubá múka
1/2 balíček
kypriaci prášok
2 balíčky
vanilkový cukor
400 g
višne

postup

1.
Vajcia vyšľaháme a zmiešame s práškovým a vanilkovým cukrom. Pridáme mlieko, olej a polohrubú múku zmiešanú s kypriacim práškom.
 
2.
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, posypeme vykôstkovanými višňami a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Vychladnutú bublaninu pokrájame a môžeme posypať práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bublanina v rôznych veľkostiach
Bublanina v rôznych veľkostiach: Aké množstvo ingrediencií potrebujete na váš plech?
Ak pečiete často, určite sa vám už stalo, že v recepte boli uvedené ingrediencie na väčší alebo menší...
Fantastická smotanová bublanina
Keď príde na letný koláč, máločo sa vyrovná jednoduchej bublanine.
Hit leta: Dierkovaný koláč
Letný hit: Dierkovaný koláč
Jednoduchý, rýchly a extra šťavnatý koláč, ktorý si okamžite zamilujete.
Višňový koláč s čokoládou a rumom: Letná pochúťka v podrobnom recepte
Kyselkavé višne v spojení s čokoládou sú skrátka fantastické.
Bezlepková bublanina
Najlepšie recepty na domáce bublaniny s ovocím
Letná klasika, ktorá nikdy neomrzí! Akú máte najradšej vy?
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Keď chceme rýchlo upiecť chutný koláč, bublanina je jedným z najlepších riešení. Nadýchané cesto...