Pridať recept

Živánska s klobásou a slaninou

ingrediencie

300 g
bravčová krkovička
500 g
zemiaky
2 ks
klobása
4 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnaku
100 g
slanina
2 PL
olej
sladká a štipľavá mletá paprika
mleté čierne korenie
soľ
rasca

postup

1.
Zemiaky ošúpeme a pokrájame na plátky, rovnako aj krkovičku a klobásu, ktoré pokrájame na kocky.
 
2.
Cibuľu pokrájame na kolieska a slaninu na pásiky. Zmiešame so zemiakmi, mäsom a klobásou, pretlačeným cesnakom. Osolíme, okoreníme, opaprikujeme a posypeme rascou.
3.
Zmes rovnomerne dáme do alobalu, zabalíme a pečieme na grile okolo 45 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáca slanina
Domáca slanina – dôležitá je predpríprava a správne údenie
Plátok dobrej slaninky počas letnej opekačky je hotovým potešením. No rovnako vám urobí radosť aj počas zimy,...
Párky
Ako uvariť párky a klobásy, aby nepopraskali? Aj takúto jednoduchú vec možno pokaziť!
Zdá sa vám, že na tom nie je čo pokaziť? Omyl! Sú isté pravidlá, ktoré by ste mali dodržiavať, aby vám...
Stačí im hodinka a celá rodina sýta! Kuracie batôžky na spôsob živánskej, tak jednoduchý recept a výsledok úžasný
Stačí im hodinka a celá rodina sýta! Kuracie batôžky na spôsob živánskej, tak jednoduchý recept a výsledok úžasný
Jednoduché jedlá milujeme a toto je jedno z nich! Tieto výborné kuracie batôžky musíte vyskúšať.
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...