Pridať recept

Grilovaný steak zo sumca s bylinkami

ingrediencie

štipiek
rasca
1 ks
citrón
3 PL
olivový olej
600 g
sumec
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1 PL
pažitka

postup

1.
Rybu umyjeme, osušíme a nakrájame na steaky. Osolíme ich, posypeme mletým čiernym korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme aspoň pol hodiny marínovať v chladničke.
 
2.
Rybu preložíme na rozpálený gril vopred potretý olejom, posypeme rascou a pokvapkáme olivovým olejom. Grilujeme približne 15 minút z oboch strán. Grilovaný rybací steak ozdobíme pažítkou a podávame so šalátom a chutným dressingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
pr článok
Takto bude váš kapor chutiť ešte lepšie
Rodinná pohoda, svetielka na stromčeku a vôňa štedrého stola. Tešíte sa na najkrajšie sviatky roka? Potešiť...
Kupujete kapra na Vianoce? Na toto treba myslieť vždy pri výbere ryby!
Kupujete kapra na Vianoce? Na toto treba myslieť pri výbere ryby vždy!
Aj vy si potrpíte mať na vianočnom stole kvalitného kapra? Pri kúpe si dajte na toto pozor!
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Štedrovečerná večera sa blíži a mnohí z nás si ju bez tradičného kapra nevedia predstaviť. Kde tento rok...
Pripravujete ryby? Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý! Takto budú jemné a mäkké
Krásne jemná a mäkká ryba na počkanie: Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Aj vy dnes pripravujete ryby? Vyhnite sa týmto veciam, inak zničíte aj ten najchutnejší kúsok.
To najlepšie cestíčko na rybu
Geniálne cestíčko, ktoré robím už roky! Netrhá sa a krásne drží tvar, hodí sa na všetky ryby
Kde inde by sme hľadali ten najlepší spôsob ako obaliť kapra, filet z tresky či lososa ako v krajine, kde...